Від займання трави загорілися і п'ять будівель

Микола Ясень 14.08.2024 90

 

Через ніби невинну природну пожежу ледь не згоріли господарчі будівлі.

У Марганці на Дніпропетровщині горіли господарчі споруди. 

Виклик про природну в екосистемі пожежу рятувальники отримали о 12 годині 29 хвилин 14 серпня. Місцеві жителі повідомили, що з чиєїсь як мінімум необачності й халатності загорілася суха трава на вулиці Героїв Крут міста Марганець  - це зараз Нікопольський район. 

А далі вогонь, який доволі швидко охопив понад один гектар відкритої території, перекинувся на будівлі в місті. 

Від вогню сталося займання п’яти господарчих споруд на території чотирьох приватних домоволодінь. Загальна площа пошкоджених сараїв становить 146 кв.м, – йдеться у повідомленні. 

О 14:24 полум’я ліквідовано. 

Загиблих та травмованих немає.

Новости Днепра про Від займання трави загорілися п'ять будівель на Дніпропетровщині

Зауважимо, нині на Дніпропетровщині діє надзвичайний рівень пожежної небезпеки, тому подібні ситуації можуть повторитися. Не розпалюйте багаття на природі та не паліть сухостій. Цього не робити не стомлюються закликати населення як  сільських територій, так і міських, однак досі вистачає тих, хто ігнорує ці заклики, пропускає мимо своїх вух, а головне не прислухається до них. І продовжує спалювати сухостій, якого у нинішнє спекотне літо вистачає, також і сміття рослинного походження і у своїх садибах, і навколо них. Штрафи, які накладають на спіманих дійсно на гарячому не зупиняють на жаль багатьох людей. А шкода. І марно. Приходиться нагадувати приповідку, що бережених і Бог береже.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ