Втрата територій Донеччини болючіша за набуті у Курщині

За матеріалами інтернет-видань 14.08.2024 95
 Втрата територій Донеччини болючіша за набуті у Курщині
   Певно ж, ніхто не проти перенесення військових дій на ворожу територію. Але в мене ключове питання - а з яких ділянок фронту зняли майже 10 тисяч бійців елітних, найкраще озброєних підрозділів, аби послати в тил до ворога?
   "Вовчиця", військовослужбовиця ЗСУ, соцмережі.
    Та путінові чхати на ту курську обл., у нього цих областей завались - на одну більше, на одну менше. А от втрати наших територій на Донбасі фіксують щодня, плюс Покровськ, його втрата відкриє инші можливості для московитів. Хто знає психологічний портрет путіна і його манеру ведення війн, той розуміє, яка він хитра мерзота, і його "почерк" незмінний.
   Варто вивчити Чеченський сценарій, «Рязанський цукор» та инші його спецоперації. В Чечні він убивав людей за допомогою хімічної зброї і «спасав» росіян від чеченських «терористів». Трагедія в Беслані, де він танками розстріляв своїх дітей. Але вбивства росіян, навпаки, підіймали його рейтинґи.
На зображенні може бути: текст
   В очах отари зомбованих баранів він один єдиний, хто «врятує» їх від США, України та инших «ворогів» росії. А зараз путін буде знову «спасать» росіян від України, яка «напала». І ці росіяни знову будуть молитися на свого спасітєля й вимагати ще рішучіших дій від влади...
   До речі, путін вже поширює фейки, що ми застосовуємо в курську хімічну зброю. Це означає, що готується до цього саме путін. Чеченський сценарій ніхто не відміняв, все йде по накатаній того самого сценарію. Думай-мо, щоб не було пізно!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ