Затримали слідчого поліції, який підробив інформацію про винуватицю ДТП

Микола Ясень 14.08.2024 112

14.08.2024  ·(За повідомленням  Олександра Коптєва)

У шоферів є термін, який вони для ясності вживають виняткаово між собою - МАШИНУ ПОНЕСЛО В РОЗНОС. Це коли автомобіль настільки несправний, особливо з небезпечними поломками ходової, що його на швидкості трясе та хилитає у всі боки. Ще трохи мовляв, і м ашина розсипеться, розлетиться на ходу. То у нас зараз таке враження, що несе уже в рознрос Україну, перш за все її правоохоронні служби. Ще трохи-трохи, і розвалиться держава на куски - не інакше. Рзвалює її уже нині корупція, хабарництво та розкрадання. В тому ислі скажемо прямо - беззаконня на кожному кроці.

Про це свідчить як на нас і зовсім неначе безобидний та "дрібний" випадок-вчинок поліцейського з повноваженнями дорожнього слідчого. Якого правоохоронці затримали у Дніпрі на тому, що він вніс до протокольних документів неправдиві відомості, намагаючись виправдати винуватицю ДТП.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на пресслужбу Дніпропетровської обласної прокуратури. За даними слідства, підозрюваний під час оформлення матеріалів стосовно неповнолітньої дівчинки щодо вчинення нею ДТП з наїздом на пішохода, вирішив сприяти їй в уникненні відповідальності. Він вніс завідомо неправдиві відомості до процесуальних документів та підписав їх. В них сдідчий зазначив, що учасницею ДТП є мати дівчинки, а не вона сама. Не знаємо, за хороші очі малолітньої "водійки" так вчинив слідчий при виконанні своїх службових обов'язків чи за щось інше у вигляді приміром неправомірної вигоди, але факт залишається фактом: вигородив дівчисько, винну зробив невіинною.

Чоловіка затримано. Йому оголосили про підозру, триває досудове розслідування. Запевняють, що судового вироку слідчому не уникнути. І що це він як юрист має сам розуміти. Хоч кр аще було молодику звісна річ не забувати про це раніше, коли підписував липу в офіційному протоколі про скоєне ДТП.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ