Вісім років за гратами загрожує дніпрянину, який вночі пограбував офіс однієї фірми

Микола Ясень 23.03.2024 466

 

22.03.2024     

Щойно ми виставили інформацію про те, що вночі мепшканець Дніпра спокійно проник до офісу однієї фірми та викрав звідти компʼютерну техніку і всілякі прилади до неї. Але місцеві сайти не перестають навперебій також провфдомляти про спритногоз грабіжника. То що хочеться навздогін ще сказати з цього приводу. На жаль, "спеціальність" охоронців та сторожів сьогодні чи не найбільш затребувана у нас. Але куди діватися, якщо у такий неспокійний час живемо?

Ось тепер з заявою про викрадення комп"ютера зі службового приміщення до поліції звернувся власник пограбованої установи. Але ж як повідомили правоохоронці, крадій у приміщення ділової фірми потрапив через незачинені чомусь двері. Та ще й в приміщенні не було охоронця, як приміщення не перебувало на охоронній сигналізації. То безперешкодно крадій зібрав в офісі цінне майно і спокійнісінько пішов геть. Викрадене правопорушник сховав у себе вдома, де його і знайшли правоохоронці.

Майно повернули власнику. Зловмисника ж швидко розшукали та затримали. Ним виявився 36-річний мешканець Дніпра.

Слідчі відділення поліції уже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 ККУ – крадіжка. Максимальне покарання за злочин – до 8 років позбавлення волі. Слідство триває.

А в нас тим часом виникає питання: чому ж так безпечно хазяйни і працівники офісу ставилися до збереження та охорони, якщо двері були відчинені практично навстіж? Заходь, бери, що заманеться - ніяких перепон і перешкод. Або й чи варто економити на утриманні пильних сторожів чи на послугах сигналізації охоронних служб? Як той казав - Отож!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ