ВККС рекомендувала Юлію Буланова, яка не знає законів, на посаду судді в Києві

За матеріалами інтернет-видань 14.04.2024 494
ВККС рекомендувала Юлію Буланова, яка не знає законів, на посаду судді в Києві
  Центр Протидії Корпції, сторінка ФБ.
  На фото - співробітниця Офісу генпрокурора Юлія Буланова, яка претендує на посаду судді Шевченківського суду міста Києва.
   Ми в Центр Протидії Корупції надіслали до ВККС звернення щодо кандидатки, яка є донькою колишнього народного депутата Миколи Фролова.
⭕ Зокрема, у нас є питання щодо походження коштів на придбання братом кандидатки квартири в Києві площею 93,5 квадрати, яку оцінили в 8,3 млн грн. У комісії, яка проводила співбесіду, не виникло питань з цього приводу.
У 2022 році брат... подарував Булановій цю квартиру, оцінивши її в 100 тисяч грн.
⭕ Члени ВККС повірили на слово про наявність у батька кандидатки коштів на купівлю у 2020 році автомобіля Nissan Qashqai, який згодом був переданий у користування Булановій.
⭕ Буланову, яка понад 22 роки працює в органах прокуратури, запитали, чи може прокуратура подавати позови в інтересах держави. Кандидатка відповіла: «На жаль, на цей час ні». Що є неправильною відповіддю.
⭕ Її також запитали, чи може суддя володіти корпоративними правами. Буланова відповіла, що ні (і це теж неправильна відповідь), після чого всі троє членів колегії фактично допомогли кандидатці відповісти правильно.
   В підсумку колегія ВККС у складі Руслана Сидоровича, Романа Кидисюка та Людмили Волкової... одноголосно рекомендувала Буланову призначити суддею Шевченківського суду.
   Маємо великі сумніви, що такі кандидати, як Буланова, справді відповідають високим вимогам професійності та доброчесності.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ