«Водопостачання Кривого Рогу відновлене, рф - держава-терорист», - Олександр Вілкул

Григорій Давиденко 16.09.2022 372

       Приємні вісті надійшли з Кривого Рогу - на ранок 16 вересня водопостачання у місті стабілізоване. Про це повідомив  очільник війської адміністрації міста Олександр Вілкул.

Нагадаємо, ворог після удару ракетами 14 вересня наступного дня завдав повторних ударів по гідротехнічних спорудах Кривого Рогу. 

“Наразі продовжуються роботи з ліквідації наслідків ракетних ударів. Водопостачання міста стабілізоване“, – зазначив Олександр Вілкул. Ще раніше він від імені усієї великої громади Криворіжжя закликав світову спільноту визнати рф державою-терористом.

     Це звернення підтримав і міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. За його словами, ракетний удар рф по дамбі Кривого Рогу є воєнним злочином і терористичним актом.

Про це він написав у оцмережах.

"Ракетний удар росії по гідротехнічних спорудах Кривого Рогу є воєнним злочином і терактом. Побиті українською армією на полі бою, російські боягузи тепер воюють проти нашої критично важливої інфраструктури та мирного населення. росія є терористичною державою і має бути визнана такою", - наголосив Кулеба.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ