Воїн ЗСУ «Ірландець» знищив за день дроном 6 гармат і двох рашистів

За матеріалами інтернет-видань 24.03.2024 506

19-РІЧНИЙ ІРЛАНДЕЦЬ З ДУБЛІНА ВРАЗИВ 6 РОСІЙСЬКИХ ГАРМАТ ЗА ОДИН ДЕНЬ ПІД АВДІЇВКОЮ

   Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.

   Дев'ятнадцятирічний громадянин Ірландії із Дубліна втік на війну в Україну у 3-тю Окрему штурмову бригаду, підрозділ Терра, і встановив зі своїм розрахунком fpv-дронів своєрідний рекорд. На моїх очах "Ірландець" вразив за один день під Авдіївкою одразу 6 російських гармат Д-20 та Д-30, знищив двох російських загарбників і подавив вогонь російської артилерії!

   В нагороду командир Терри здійснив мрію юнака - вручив йому табельну зброю - новенький пістолет Глок-17. Я виїхав знімати звичайну буденну роботу, а трапилось так, що цей день став рекордним, фрагменти справжнього подвигу виглядають саме так - важка, ризикована робота біля самої передової. Ніяких деталей, де саме ми були, показати, на жаль, не зможу. Лише можу сказати, що КАБи та снаряди по нашому місцю розташування прилітали весь день - понад два десятки, тож виходити для зйомок на поверхню ми не могли, щоб не демаскувати позицію.   

   Звичайно, зберу у фонді кошти для команди Клика, Ірландця та підрозділу Терра, щоб вони іще ефектівніше могли бити ворога.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ