Як підполковник Нацполіції Манасян воював за... столик в ресторані

За матеріалами інтернет-видань 23.04.2024 359
Як підполковник Нацполіції Манасян воював за... столик в ресторані
  Центр Протидії Корупції, сторінка ФБ.
  Про героїв скандалу в київському ресторані GoodWine, які не поділили між собою столик.
⭕ Ліворуч на фото - Віталій Манасян, вже звільнений співробітник Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян. Подруга якого розкидалась фразами "вы даже не представляете, кто мы".
   Манасян їздить на Audi RS6, вартість якої на спеціалізованих сайтах від 60 до 140 тисяч доларів. Його авто в декларації немає. Бо як за річну зарплату в 580 тисяч грн назбирати на таке авто і ще й ходити на сніданки у Ґудвайн?
   У Манасяна є брат Армен, з яким вони ділять квартиру в Києві під 100 квадратів. Армен теж з Нацполіції. Посаду обіймає серйознішу - заступник начальника Управління стратегічних розслідувань в місті Києві.
   При зарплаті в 600 тисяч грн. задекларував два авто загальною вартістю під 2 млн грн. Автівки записані... не на поліцейського.
⭕ Тепер про бізнесмена Максима Шкіля (на фото справа), якому поліцейський начебто погрожував проблемами. ЗМІ його називають головою Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців.
   А нам він більш відомий як власник фірми "Автострада". Лише за 2021 рік "Автострада" отримала 46,6 млрд (!) за програмою Велике Будівництво. І це найбільше серед всіх фірм, які займаються ремонтами доріг.
   За час повномасштабного вторгнення розмір підрядів впав, але не до нуля. Як пишуть NashiGroshi, за 2 роки з початку вторгнення "Автострада" отримала від Держвідновлення та місцевих органів влади 17,62 млрд грн.
   Прямо зараз, у ці хвилини, саме фірма Шкіля ремонтує тунель між станціями Київського метрополітену "Либідська" та Деміївська".
   Щоб тепер після гучного скандалу часом до фірм Шкіля не завітали "добрі люди" з поліції. Бо, можливо, навіть є за що. А ще тому, що в поліції "рулять" люди Татарова, які інакше не вміють. Бо "вы даже не представляете, кто мы".

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ