ЯК ЖЕ ПІСЛЯ ЦЬОГО ДОВІРЯТИ ПРАЦІВНИКАМ ФІСКАЛЬНИХ І ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ? ТА ВОНИ І Є ОРГАНІЗАТОРАМИ ЗЛОЧИННИХ УГРУПУВАНЬ!

Микола Ясень 19.09.2024 274

   Мешканець Дніпра заволодів грошима сільгоспвиробників разом 30 мільйонами гривень. Про це повідомляє Дніпро Регіон.

   Він створив злочинну організацію, до її складу увійшли його родичі та знайомі. А для пошуку потенційних «клієнтів» ділки залучали представників фіскальних та правоохоронних органів, які надавали їм необхідну інформацію з обмеженим доступом. Так хто вони після цього, як не натхненники бандформувань!

   Шахраї ретельно готували злочини. Отримавши дані щодо потенційного «клієнта», вони підробляли паспорти громадян України, статутні й реєстраційні документи підприємств, їх печатки, гербові печатки приватних нотаріусів, державних податкових інспекції та інших держустанов.

   Згодом на липові рахунки самочинного «продавця»-рекетира надходили кошти "замовника". При цьому шахраї підробляли бухгалтерську документацію для здійснення оплати за поставлену  сільськогосподарську продукцію.

   Маючи віддалений доступ до реальних банківських рахунків, учасники злочинної організації відразу перераховували їх на підставні картки, з яких надалі знімали готівку нібито під виплату заробітної плати. Собі звичайно.

Так що фермерам в першу чергу необхідно бути пильними і обачними, обережними.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ