Підрозділ 3-ї ОШБр вижив 8 діб боїв у Авдіївці і знищив 240 рашистів

За матеріалами інтернет-видань 29.04.2024 380
Підрозділ 3-ї ОШБр вижив 8 діб боїв у Авдіївці і знищив 240 рашистів
   Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.
   Величний Подвиг 2-го штурмбата 3-ї Окремої штурмової бригади в Авдіївці очима росіян.  
   Це шокуюче відео з Авдіївки зняв та виклав в інтернет російський військовий загону «Шторм Z”, і воно облетіло усі мережі - росіянин оглядає місце бою, рахує трупи російських військових, понад 30, показує знищену БМП, і розповідає, що їх знищили українці з двоповерхового будинку. А хто ж це зробив?
   Ми знайшли учасників цього бою з української сторони - це воїни 2-го штурмового батальйону і розвідроти 3-і штурмової бригади, а цей двоповерховий будинок - напрямок одного з головних ударів росіян, позиція «Ракета», яка перекривала підхід до залізничного переїзду. Її наші бійці тримали 8 діб безперервного бою!
   Унікальне відео з двох сторін, унікальні свідчення справжніх героїв, у тому числі - юних 18-річних солдат, для яких цей бій став першим у житті. Українські піхотинці 2-го штурмбата 3-і ОШБр показали повну перевагу над російською піхотою у цих боях, співвідношення втрат просто неймовірне - у нас жодного загиблого, у ворога тільки в одному з боїв 30 вбитих, а бої на позиції йшли 8 діб, і наші воїни нарахували 240 трупів росіян навколо «Ракети».

Третя окрема штурмова бригада ЗСУ


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ