За вихідні зенітники збили вже другий гвинтокрил рашистів

За матеріалами інтернет-видань 14.08.2022 283
 
               Ілюстративне фото.

        Українські зенітники добре охороняють рідне небо. За неповні два вихідні дні вони "заземлили" 2 ординських вертольоти Ка-52 "Алігатор". Про це повідомило Угруповання Об’єднаних сил у Facebook:

- Підрозділи зенітно-ракетних військ оперативно - стратегічного угруповання військ "Хортиця" сумлінно виконують обов'язки і у вихідні. Як результат, за суботу та неділю - два знищених вертольоти вогневої підтримки Ка-52.

 Ще однією приємною новиною є дії повтряних асів України. Ударна авіація Повітряних сил завдала до десяти групових авіаударів по російських окупаційних військах. Ця інформація надійшла від пресслужби командування Повітряних сил ЗСУ:

- Упродовж доби 13 серпня на кількох оперативних напрямках ударна авіація Повітряних сил Збройних сил України завдала до десяти групових авіаударів по позиціях окупаційних військ. Під прикриттям винищувальної авіації, штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м завдали ударів по взводних та ротних опорних пунктах, танкових колонах на марші, позиціях реактивних систем залпового вогню, переправах та скупченню живої сили й техніки противника.

Знищено близько п‘ятнадцяти бойових броньованих машин ворога та десятки рашистів.

         Тричі дивними є ці підкорені москвою підневільні народи, обманом і пропагандою кинені в атаку на українські землі. Скільки не кажемо їм "Та наведіть нарешті лад удома, хіба вам солодко живеться під чоботом москви?" - ще не чують. Тепер дорогою ціною вони засвоюють Конституцію України, зокрема і її статтю 2 "Суверенітет України поширюється на всю її територію.

Україна є унітарною державою.

Територія України в межах існуючого кордону є цілісною і недоторканною".

Хоча дещо ці народи вже втямили. За даними "ІнформНапалм", біля 500 воїнів-бурятів покинули війну в Україні і подалися додому. У них мусить визріти єдино правильне рішення: пора звільняти рідну Бурятію від загарбників. І Дагестан. Ічкерію. Карелію. Якутію. Татарстан. І Башкортостан, як робили це їхні предки із Салаватом Юлаєвим.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ