За збройний напад і заволодіння 350 тисячами доларів у Дніпрі трьох бандитів заарештовано

Григорій Давиденко 05.10.2022 442
Немає опису світлини.
   Як відомо, за вчинення кримінальних правопорушень в умовах воєнного або надзвичайного стану відповідальність стала жорсткішою. Проте це не зупинило трьох жителів Харківщини від здійснення розбійного нападу та заволодіння 350 тисячами доларів США у Дніпрі 20 вересня. Учора їм повідомлено про підозру, про що інформує Дніпропетровська обласна прокуратура:
    - 🔹За процесуального керівництва Правобережної окружної прокуратури м. Дніпра затримано та повідомлено про підозру трьом мешканцям Харківської області за фактом вчинення розбою, спрямованого на заволодіння майном в особливо великих розмірах, вчиненого за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану, незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами (ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263 КК України).
🔹За даними слідства, 20 вересня 2022 року у центрі м. Дніпра група з чітким розподілом ролей кожного учасника здійснила розбійний напад на місцевого мешканця. Один із підозрюваних, переодягнувшись у працівника служби доставки, вистрелив із вогнепальної зброї у потерпілого та заволодів сумкою із 350 тис доларів США. Після цього зловмисники зникли з місця злочину.
🔹Всіх учасників групи, які переховувались у Київській, Закарпатській та Харківській областях, затримано в порядку ст. 208 КПК України.
🔹Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників правоохоронними органами вилучено зброю, корпуси гранат, патрони та грошові кошти.
🔹Наразі підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
🔹Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ