Захід має передати ультиматум путіну: в разі ескалації НАТО завдасть удару по рф

Григорій Давиденко 11.10.2022 256

Владимир Огрызко: фото, биография, досье          

            Досвідчений дипломат, ексміністр закордонних справ Володимир Огризко в ефірі Еспресо після вчорашньої ракетної атаки багатьох міст України порадив команді Володимира Зеленського діяти більш рішуче разом із Заходом. І негайно напрацювати та передати москві жорсткий ультимамум.

"По зубах означає, що цьому недоумку-путіну передається ультиматум. Там має бути сказано, що ще одна загроза ЗАЕС, ще один обстріл критичної інфраструктури України, якщо ще одна  душа загине від ваших абсолютно неадекватних дій - вашого, наприклад, чорноморського угруповання не буде упродовж 10-15 хвилин. Якщо ви повторите це - не буде вашого угруповання на території України, бо ми його просто фізично знищимо", - зазначив він.

На думку Огризка, саме після такого, тподібних обстрілів, як сьогодні, більше не буде.

"путін розуміє, що йому не по зубах не лише НАТО, а й Україна. Якщо йому колективний Захід в особі НАТО чітко продиктує умови, то нікуди він з цього підводного човна не дінеться. Питання лише в тому, що наші дорогі західні партнери продовжують боятися своєї тіні і показати кулак, яким ці його зуби мають вибити", - вважає ексміністр.

Він відповів на питання, що має статись, щоб Захід змінив позицію?

"Вже все сталося. Йде геноцидна війна на знищення країни і нації. Що ще потрібно - кинути на Київ атомну бомбу, чи що? Це вже переходить край дипломатичного цинізму.Не можна лише розповідати, що ми будемо з вами до кінця. До якого? До нашого кінця? Це або глупство, або цинізм, якому немає межі", - підсумував Огризко.

       До речі, молода команда діючого президента України чомусь затято ігнорує величезний досвід і дипломатичні зв'язки Володимира Огризка. А саме він міг би, разом із досвідченими дипломатами-"вовкодавами" з-за кордону, яких там немало, нарешті приборкати божевільного кремлівського "ведмедя".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ