Залишаєш сміття - не забудь хрюкнути, - Криничанська ОТГ

За матеріалами інтернет-видань 29.07.2022 450

У Криничанській ТГ закупили 20 нових баків для вивезення твердих побутових відходів. Вони  будуть встановлені у визначених місцях. Повідомила Криничанська територіальна громада.
Зазначається, що  найближчим  часом на центральному ставку Криничок з'являться декілька новеньких урн. А відтак чистота і порядок запанує у рідному краї, не буде більше прикро та соромно за розкидане сміття.


 До речі, у Криничанській ТГ для боротьби з тими, хто смітить, вигадали новелу: розвісили у місцях викидання сміття фото з написами "Залишаєш сміття - не забудь хрюкнути". Дехто з  місцевих впізнав себе і познімав написи.
Криничанці сподіваються, що всі  мешканці громади підтримуватимуть зусилля працівників КП «Добробут» жити у чистому навколишньому середовищі.
У той час, як громади опікуються чистотою і охайністю своїх вулиць, певні особи порушують їх набутки.
Очільник Межівської громади Володимир Зражевський опублікував гнівний пост у ФБ щодо недотримання чистоти на території громади. Причому, не місцевими мешканцями, а людьми із сусідньої області. Він упевнений, що вони приїжджають до громади  за допомогою, отримують послуги, реєструються ВПО і повертаються жити додому, а  за собою залишають сміття.
Володимир Зражевський опублікував для підтвердження своїх слів фото.


"Ось такі подарунки залишають Межівщині.   Якщо хтось хоче заперечити, що це Межівчани, то ні. Я тут живу все життя і робити цього вони не будуть, я впевнений. А що відчувають продавчині АТБ після постійних знущань і хамства. Невже ВИ себе так поводите і в рідному місті? Не впевнений. Так чому це можна робити  в Межівській Об'єднаній Територіальній Громаді ? Вам у нас не подобається? Так є інші міста. Будь ласка.
Прошу,  залишайтесь людьми", - закликав  Володимир Зражевський.


Прикро, що  хтось душу і тіло кладе за свободу країни, а хтось кладе випиті пляшки на узбіччя і не думає їх за собою прибирати. Виходить, що боротися  нам треба і  із орками, і  із своїми невігласами.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ