Зараз російські фашисти бомблять Київ. Вибухи пролунали і у Дніпрі.

Микола Ясень 08.07.2024 342

У ці хвилини здійснюється масована ракетна атака на Україну. Вибухи гримлять перш за все у столиці місті Києві. Про тамтешні наслідки обіцяють повідомляти з хвилини на хвилуну.

Тим часом потіжні вибухи прогриміли і у Дніпрі. Мешканцям житлового масиву принаймні було чути два. Другий сильніший першого. Ворог атакував місто ракетами.

РОфіційно уже повідомляється, що російські окупанти атаквали Дніпро та область ракетами. І про те також, щовВорог здійснює масовану атаку по території України. Про це повідомляє Відкритий.

Щодо Дніпра: близько 10:40 у небі над містом прогриміли вибухи, а перед цим у пресслужбі повітряних сил повідомляли про наближення ворожих ракет. Мешканців закликають перебувати в укриттях. “Дніпро та область. Не ігноруйте тривогу. Загроза зберігається. Не залишайте укриттів до відбою”, – написав очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук. Перед цим потужні вибухи пролунали і у Кривому Розі та Павлограді і  Києві, як ми уже сказали. Ворог атакує Дніпропетровщину крилатими та балістичними ракетами.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ