Зеленський привітав воїнів ЗСУ з Днем Піхоти

Григорій Давиденко 06.05.2024 312
Зеленський привітав воїнів ЗСУ з Днем Піхоти

   Бійці 63-ї Окремої механізованої бригади

   Основне для мене - вибити цих пі-арів з рідної землі, щоб Україна була вільною державою. Гріє відчуття, що недарма я тут, бо декількох зайд вдалося випередити в контактному бою. Хоча і ми всі, хто був на позиціях, бачили справжнє пекло на Землі. Певно ж, "Калашмат" (автомат Калашникова, сленг - прим. авт.), "Покемон" (кулемет Калашникова), РПГ і гранати - ними не повоюєш із артилерією. Але в нас своя місія, відбиваємо атаки ворожої піхоти і всього, що на нас повзе..

   Навіть поранені, ми повертаємося в стрій, бо не можемо підвести побратимів, стати "косарями". Хоча тебе ВЛК й визнала інвалідом, але є дві руки і дві ноги, то за фронтовими мірками ти - боєць. А інвалід - це той, в кого катма руки чи ноги. Знаю, основною на фронті є артилерія, але без нас теж ніяк.

  Такими роздумами поділився щойно знайомий піхотинець із 63-ї Окремої механізованої бригади. Сьогодні президент України В. Зеленський привітав у соцмережах усіх бійців цього і справді героїчного роду Українського Війська:

   - День Піхоти. Професійний день наших воїнів, які виконують найскладніші завдання на фронті, знищують окупанта, попри все, та здобувають захист для нашої держави і людей.

   Дякую кожному й кожній в Українській Піхоті за службу й характер, за щоденний героїзм, за те, що ви є надійною основою нашої оборони! Пишаємося Українськими Піхотинцями!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ