Уже сьогодні, 6 травня, у Дніпрі пролунав вибух

Микола Ясень 06.05.2024 482

 

У Дніпрі було чутно вибух: подробиці від ОВА

   Опівдні понеділка 6 травня - приблизно о 12 годині 40 хвилин - у Дніпрі пролунав вибух. На Правобережжі міста його принаймні чули. Практично за годину до цього Повітряні сили попереджали, що у бік області - повітряна тривога.  Містян закликали якомога швидше прямувати в укриття. З подробиць наразі відомо не багато. Маємо лише повідомлення Дніпропетровської обласної вєнної адміністрації, за даними  якої у понеділок, 6 травня, Повітряні сили дійсно попередили про ракету в напрямку Дніпра зі Сходу. А близько 12:41  і пролунав вибух. Повітряну тривогу оголосили ще об 11:46.  Скасували ж  її о 12:54.

   Що підтвердив і  міськрадівський Інформатор. Так чи інак будемо чекати на остаточні та достовірні дані. Зараз тільки скажемо, що покищо наслідки не повідомляють.

   За даними Дніпропетровської обласної військової адміністрації Протиповітряна оборона ворожу ракету збила без фатальних наслідків для місцевості, споруд енергетики та інфраструктури і населення. Але не заперечують, повторюємо, що можливі уточнення, а тому радять чекати офіційних на цей рахунок новин.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ