Зеленський «висвятив» на вищу посаду Мецгера, котрий побив журналістів «Схем», - Гео Лерос

За матеріалами інтернет-видань 19.11.2022 281
       У момент радісних подій зі звільнення Херсону, Зеленський традиційно протягує найзакінченіші рішення. З цинічним розрахунком на те, що ця новина захлинеться у святковому настрої українців.
У п'ятницю Зеленський реінкарнував Євгена Мецгера, який у "Укрексімбанку" побив журналістів (на фото він справа, дає команду охоронцеві-тітушці про напад на журналістів), на посаду Голови Правління ПрАТ "Укрфінжитло", якому з бюджету виділили 20 млрд. грн. на купівлю квартир та ще 30 млрд. планують докинути найближчим часом.
        Зарплата Мецгера за місяць близько 200 тис. грн., але ж не за цю зарплату він пішов пиляти 50 млрд.
50 млрд. грн. для Мецгера, це в 33 рази більше, ніж асфальт-підряд своєї фітнес-подруги від "губернатора" Дніпропетровської області Резніченка! Зеленський більше цінує кума своєї подруги з 95 кварталу Олени Кравець.
     Як бачимо, Зеленському наплювати на репутацію України перед міжнародними партнерами, яким за програмою відновлення житла в Україні, доведеться спілкуватися із судимим відморозком.
      "Вишенька на торті", на сайті "Укрфінжитла" його місцем розташування зазначено адресу – бульвар Лесі Українки, буд. 34, де по суті знаходиться Державна іпотечна установа, яка повинна була приєднатись до "Укрфінжитла" (однакові ліцензії на ведення діяльності). При цьому, "Укрфінжитло" Мецгера відособилось, переїхавши повним складом у будівлю банку "Аркада" на вул. Ольгінській, 3а., яку за місяць до призначення Мецгера купив сумновідомий Злочевський, це скандальний міністр екології часів Януковича, який наразі перечікує розшук в ОАЕ.
      Вкотре переконуюся, що Зеленському ближче регіонали та злочинці, війна його не змінила, актор просто знайшов собі новий образ.
     Гео Лерос, ексрадник ПУ Зеленського, військовослужбовець ЗСУ, сторінка ФБ.
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ