Живи, «Азов»! - Юрій Бутусов

За матеріалами інтернет-видань 17.05.2022 928
"Ще всіх переживемо": нові відео "Пташки" та героїчних захисників "Азовсталі"
 
- Маріуполь,  82-й день війни. 82 дні битви за місто. 82 доби безперервного бою, безперервних страждань, безперервних подвигів.
У повному оточенні. Без можливості отримати допомогу, без можливості відступити, без можливості відпочити, без можливості залишити лінію вогню.
Маріуполь. Новий вимір витривалості, стійкості, відданості, жертовності.
Заради життя оточених в Маріуполі варто використати усі можливості.
Вважаю, що саме зараз за рішенням військового керівництва на честь визнання високих заслуг перед народом Украіни, має бути створена штурмова бригада «Азов» у складі Збройних сил Украіни.
Щоб усі ті принципи на яких базується феноменальна боєздатність «Азова» - націоналістична ідеологія та порядки ОУН, натівська система управління та бойового застосування, сержантська школа, курси підготовки офіцерів, висока мотивація та ініціатива бійців, все це було організовано саме у армії, щоб наблизити нашу перемогу. Впевнений, добровольці в таку бригаду прийдуть - нам потрібні штурмові частини для наступу та активної оборони. Тим більше, що у складі ЗСУ діють п’ять «азовських» батальонів.
Щоб увесь світ бачив - ми вдячні «Азову» за цей історичний подвиг, і ми зробимо «Азов» ще більшим, ще сильнішим, ще потужнішим, і ворог ніколи не зможе знищити «Азов», який став одним із символів українського бойового духу та звитяги.
Щоб коли буде наказ виконувати надважкі завдання навіть за великоі переваги ворога - бійці знали, що їхній подвиг буде увічнений українським народом.
Щоб родини та побратими тих, хто загинув і тих, хто втратив здоров’я, знали - народ та держава високо цінують подвиг героів, ми високо поважаємо те, що вони зробили, рятуючи до кінця усіх нас.
Щоб кожен із нас бачив - ми не забудемо пам’ять загиблих - і тому ми зробимо все, щоб урятувати живих - де б вони не були та за будь-якої можливості.
Живи, «Азов»!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ