ЗСУ обороняють, аграрії сіють

За матеріалами інтернет-видань 28.03.2024 266
ЗСУ обороняють, аграрії сіють

У компанії ТОВ «СП «ПАЕК» триває посів льону за системою нульового обробітку ґрунту, відомого як No-Till. Для підприємства нішеві культури уже стали традиційними при формуванні структури посівів. Цьогоріч під них в структурі посівних відведено 11% землі від загального обсягу, що знаходиться в обробітку компанії.

«З самого ранку керівник господарства Володимир Кваша разом з працівниками компанії проводили передпосівну культивацію та посів коричневого льону класу еліта на насіння та подальшу реалізацію товарного зерна. Погода чудова, ЗСУ обороняють, аграрії сіють. Усе буде добре », - розповідає власник компанії Юрій Кормишкін.

За словами керівника, цього року компанія збільшить обсяги експорту власної агропродукції на європейські ринки. З компанією - партнером домовлено про оренду холодильника загальним обсягом одночасного зберігання плодоовочевої продукції до 5 тис. тоннн
Тут планують поступово забезпечити зберігання плодоовочевої продукції загальним обсягом до 10 тис. тонн. Крім того, підприємство розпочало новий для себе напрямок – переробку овочевої продукції, зареєструвало власну ТМ  і реалізовуватиме  плодоовочеву продукцію як в Україні, так і за її межами.

 

ПАЕК

 

 

 
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ