Блакитний Водяний, і Тигр!

Марина Бабич 10.01.2022 414

1 лютого  2022 року за Китайським календарем розпочинається рік Блакитного Водяного Тигра. Віримо ми чи не віримо у традиції іншого народу, але все одно намагаємося  дотримуватися  їх. Хай Тигр сприяє і нам, українцям! Подарує вдалий рік! Тим більше тигр -  із сімейства котячих. Ну, а хто не поладить із кішкою? Тим більше великою, охайною, напористою, гнучкою і граціозною. Але не забуваймо і про тигра як небезпечного хижака. Свої мисливські угіддя він позначає своєрідними знаками, роблячи кігтями відмітини на стовбурах дерев. Тому зараз зробимо для себе на папері відмітини, як задобрити цього звіра.

По-перше, при зустрічі Нового року використаємо щасливі кольори. За Східним календарем, це  білий, срібний і золотий. Саме тому вони ідеально підходять для новорічного декору.


Ялинка цього року буде фантастичною, якщо буде монохромна. Вона, прикрашена іграшками тільки одного кольору,  виглядатиме дуже стильно. Оберіть срібні кулі, білі, перламутрові, сірі з блискітками. У тренді  ялинкових прикрас – мінімалізм і фігурки, створені власними руками. Це можуть бути підвіски із сімейними фотографіями, написами, янголятками. Саморобні янголята та сніжинки зараз на піку популярності.

Використовуймо і фуд-флористику. Їстівні новорічні прикраси, а саме пряникові фігурки, яблука, мандарини і апельсини запросто замінять круглі ялинкові кулі. І члени сім'ї, і гості з радістю будуть ласувати смакотою прямо із новорічного дерева… А чому б і ні?

Настрій вирішує все.


І ще одне. Дизайнери пропонують дотримуватися міри і смаку у новорічному декорі свого помешкання і  завдавати мінімум шкоди навколишньому середовищу. Еко-тенденції були і є  важливими, бо в гості ми чекає сильного звіра, для якого природа – це його життя.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ