ДНІПРОВСЬКІ ФЕРМЕРИ ОБИРАЮТЬ ЮВЕНТУ АГРОХІМ

Лариса Несіна 31.05.2023 6370

Розмаїттям сільськогосподарської "хімії", асортиментом насіння як українського виробника так і всесвітньовідомих брендів, сьогодні нікого не здивуєш. Як то кажуть, були б гроші, і тоді за них ви можете здійснити будь-яку свою забаганку.
Проблема в іншому. Як не втрапити в халепу й не викинути гроші на вітер? Найкраща з порад - мати справу з перевіреними постачальниками.


Ми зібрали реальні відгуки фермерів та одноосібників, які віддали перевагу співпраці з ТОВ ЮВЕНТА АГРОХІМ.


Всі співрозмовники справжні, а їх відгуки не вигадані.


Олександр Левченко, Дніпропетровська область, Софіївський район.
Одноосібник, має в обробітку більше 100 гектарів землі.


- Ми познайомилися випадково, і вже кілька років не розлучаємося. Надійніших партнерів я не зустрічав у своєму житті. Останнім часом стало модно вирощувати ріпак. Зацікавився і я Думаю, давай спробую!
Але хто ж думав, що не все так просто! Виявилося, що ріпак дуже технологічна культура, але значної шкоди йому завдають шкідники. І їх налічується близько 50 видів! І всі повзуть на ріпак!..
Я новачок у цій справі, тому довірився спеціалістам ЮВЕНТИ Сергію Бондаренку та Руслану Берлюку. Вони порадили мені сорт Мерседес родом з Німеччини. Вони ж підібрали мені й ефективні інсектициди, сучасні гербіциди системної дії для контролю бур'янів, високоякісне борне добриво, інноваційне добриво з фунгіцидними властивостями ЕКОЛАЙН ФОСВІТНИЙ(К).



Андрій Солодовник, Дніпропетровська область Магдалинівський район.
Голова фермерського господарства ІДИЛІЯ

 

- Дуже вдячний ЮВЕНТІ за співпрацю! Це дружба, перевірена роками. Це порядність і довіра, яку зараз рідко зустрінеш. Я постійно купую у них насіння пшениці Фелікс хорватської селекції, яка років три вряд давала по вісім тонн з гектара!
Зараз взяв у них насіння сої, і не натішуся, бо окрім якісного насіння, отримав ще й професійний супровід. Є у ЮВЕНТИ такий агроном, Юрій Васильович Амброзяк, це справжній гуру, і знається на цій культурі як ніхто інший. Він і порадив мені взяти комплексне добриво Ярило Соя, яке суттєво збільшує врожайність, прекрасно суміщається з більшістю пестицидів, що дозволяє використовувати їх в системі захисту.
Ще одна зручність від співпраці з ЮВЕНТОЮ.
Тут можна купити все в комплексі. Я беру у них не лише насіння, а й засоби захисту, гербіциди, протруювачі. Для кожної культури фахівці грамотно підберуть "супровід" на всіх етапах. Все привезуть у господарство, їхати нікуди не треба. Погодьтеся, це дорогого коштує, коли кожна хвилина в полі на вагу золота!



Віталій Недосвітний, Харківська область, Зачепилівський район.
Одноосібник

 


- Маю в обробітку близько ста гектарів землі.
Знайомство з ЮВЕНТОЮ АГРОХІМ відбулося випадково. Порадили друзі-колеги, такі ж одноосібники як і я.
З тих пір я років п'ять з ними тісно співпрацюю. Результати бачу навіч.
Дуже гарно зарекомендували себе їх інноваційні добрива з фунгіцидними властивостями. Вони підвищують стійкість рослин до хвороб, посилюють ріст кореневої системи, а отже, й врожай. Це ЕКОЛАЙН ФОСВІТНИЙ(К).
З року в рік користуюся новітнім гербіцидом системної дії для контролю бур'янів ВЕЙРОН від ЮВЕНТИ АГРОХІМ. Окрема мова про високоякісне борне добриво ЯРИЛО БОР ЕКСТРА, ЯРИЛО СУПЕР АЗОТ, ЯРИЛО СОЯ. Нічого кращого серед органічних добрив я не зустрічав! Це перевірено!
Не можу не похвалитися й якістю насіння, яке теж купую в ЮВЕНТІ АГРОХІМ.
Приміром, у себе посіяв кукурудзу ХОТИН ФАО 280. Це один з кращих гібридів української селекції. Він добре переносить посуху, не боїться характерної для українського літа спеки, стабільно дає високий врожай. Фактична врожайність його у моєму господарстві склала 75 центнерів з гектара! Вважаю, що це цілком пристойній показник.
І, до слова, ще скажу про таке. Звичайно, ніхто не заперечує високу якість насіння всесвітньовідомих брендів, таких як Syngenta чи
Monsanto, але ж ціна на нього просто захмарна! Не кожен може дозволити собі таку розкіш, особливо зараз, коли оборотних коштів у господарствах катастрофічно не вистачає. Тим паче, коли мова йде про таких одноосібників як я.
Окремо хочу відзначити виняткову порядність, професіоналізм команди ЮВЕНТИ АГРОХІМ. Це якраз той випадок, коли за свої гроші можна не переживати. Хлопці працюють прозоро й по чесному. Сьогодні це велика рідкість. Кажу так, бо чую багато випадків, коли фермерів дурять на гроші, і тоді ШУКАЙ вітра в полі!
Тут такого не буде. Навіть не сумнівайтесь.



Сергій Мостовий, Дніпропетровська область, Магдалинівський район.
ПП Мостовий


Моє перше знайомство з ЮВЕНТОЮ АГРОХІМ відбулося років десять тому, коли були популярні агровиставки в знаменитому Агро-Союзі. Вдвічі приємно було, коли зустрів там свого однокурсника Юрія Амброзяка, з яким разом навчалися на агрономічному факультеті. З тих пір постійно підтримуємо контакт щодо робочих моментів. Юрію довіряю як самому собі.
Господарство моє відносно невелике - до п'ятдесяти гектарів, але пробуємо вирощувати всього потроху. Зупинилися на такій, здавалося б, простій і традиційній для українців культурі, як цибуля. І справді, куди ж без неї? На ділі вилізло багато несподіваних нюансів.
Приміром, цього року випала небувала кількість опадів, яка спровокувала не меншу кількість бур'янів. Особливо небезпечне забур'янення для посівів ріпчастої цибулі. В окремих випадках при значній забур'яненості, у перші тижні після сходу цибулі, фермери вимушено проводять суцільну культивацію і через це втрачають посіви. Всі гербіциди завдають негативного стресового впливу на рослину. Вихід знайшовся.
У ЮВЕНТІ АГРОХІМ мені порадили взяти ГАЛІГАН. Він чинить подвійне дію на бур'яни-контактну та ґрунтову, контролює бур'яни протягом тривалого часу, тому ніякої повторної забур'яненості! Норма витрати робочого розчину 200-300л/га. Це сучасний селективний контактний гербіцид фірми АДАМА.
Ще у мене є трохи баштану. Тут теж є своя специфіка. Спеціалісти ЮВЕНТИ АГРОХІМ і тут були на висоті! Вони порадили мені взяти гербіцид ТРИФЛУРЕКС спеціально для баштанних. Він має високу ефективність як за вологих умов, так і за посушливого літа без опадів. Він добре утримується ґрунтом, має тривалий захисний період від 10 до 12 тижнів. А головне, повністю розкладається в ґрунті протягом вегетації і не впливає на наступну культуру.
У нашій справі головне - грамотний агрономічний супровід. Таких професіоналів я зустрів в ЮВЕНТІ АГРОХІМ. Щиро їм вдячний!

Теги: Фермери

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ