Канадські бізнесмени заявляють, що стали жертвою рейдерської атаки

За матеріалами інтернет-видань 30.12.2021 2509

Протистояння канадської компанії та Нікопольського заводу закінчилося  Канадський інвестор просто відмовився продовжувати протистояння – демонтував потужності і згорнув діяльність повідомляє  Голос Америки

Канадський підприємець вирішив побудувати в Нікополі сонячну електростанцію, тим самим закривши питання забезпечення Нікополя електроенергією і теплом. Після того, як 3 роки тому об’єкт "зеленої" енергетики було введено в експлуатацію тепер його вирішили демонтувати.  Своє рішення директор TIU Canada пояснив так, що та система правосуддя, яка нині є в Україні, не змогла захистити права компанії на підприємництво.

Тому біло прийнято рішення покинути Україну. Юркович наголошує, не допомогли навіть персональні запевнення президента Зеленського, який під час зустрічі з канадським бізнесом в Оттаві давав персональні запевнення, що в Україні з інвестиціями не буде жодних проблем.

Їх сонячна електростанція була побудована на території Нікопольського феросплавного заводу. Почалося все з того, що станцію фактично від’єднали від струму під приводом тимчасових ремонтних робі, але постачання струму так ніхто і не відновив. Ну, а далі почалися прямі погрози з пропозиціями за безцінь віддати активи.  Майкл Юркович підкреслив, останньою краплею терпіння стало те, як тривали судові засідання та як почав чинитися політичний тиск. Тому біло прийнято рішення – згорнути справу та покинути Україну. 
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ