«Рашистів зупинить лише наш тотальний опір»

Григорій Давиденко 20.05.2022 735

Стало відомо, скільки жінок-воїнів служать в ЗСУ

На фото: воїни-жінки Збройних сил України

Масштабна війна ерефії проти України змушує всіх українців ще раз добре задуматися. Про причини наджорстокості нелюдів у оперному театрі Маріуполя, їхнього тероризму на вокзалі Краматорська, безмежного садизму в Бучі. Вони довго набивалися до нас в «мишебрати», тепер показали, ким є насправді. У своєму нарисі «Дух росії», написаному ще в 60-х роках минулого століття, ідеолог українського націоналізму Дмитро Донцов глибоко дослідив менталітет російського народу. Його невідпорні висновки: росіяни — це темна орда, що зі всіх сил пнеться загнати у темряву свого гніту Європу та решту світу. Впродовж  усієї історії у московитів колектив пригнічував індивідуальність; бездумний ентузіазм заохочувався, а розумна ініціатива каралася. Росіянин не любить працювати, якщо над ним не стоїть ніхто з нагайкою, не любить відповідальності, не шанує ні чужу власність, ні іншу людину. А головна зброя росії — це чисельність та бездумність її орд.

Криваве сьогодення показує абсолютну достовірність цих суджень 60-літньої давності Дмитра Донцова. До речі, свої висновки він ґрунтує виключно на російській історії та словах російських митців, політиків та мислителів. І усіляко застерігає нас від небезпечної «дружби» з північним сусідом. Бо завжди міфом про «воз’єднання братніх народів» росія виправдовувала окупацію, грабунки та терор України. Щоразу, коли українські правителі вірили у дружні наміри росії, Україна опинялася в рабстві.

«Орду, що залетіла на наші землі, можна зупинити лише зброєю!»

Сьогодні у нас чи не найбільший в історії шанс відірватися нарешті від кривавої московської колісниці. А як саме це зробити, розмірковує Василь Строгий, командир спецпідрозділу, що діяв у лісах півночі України, виловлював у них рашистських окупантів. У інтерв’ю «Фермеру Придніпров’я» він оповідає про деякі події повномасштабної війни, пояснює причини садистської, нелюдської поведінки новітніх фашистів, характеризує окремих поводирів російського рейху. А також рекомендує, як українцям вижити як нації в наджорстокій з боку військ рф війні:  

- Дев’ятого травня путін не зупинив війну, як сподівалися деякі експерти. Тому усім нам слід перестати спати в голоблях і зрозуміти: рашисти, що прийшли на нашу землю – це звірина конкретна. Вони просто заражені вірусом сказу. Це звірина, навіть не знаю якої породи – гієна і шакал в одному образі. Для них немає проблеми, як показали Буча, Бородянка, Макарів тощо, убити будь-яку людину чи дитину. Вони переконані, що мають над нами якусь моральну перевагу, тому ніякими розмовами, умовляннями їх не переконаєш. Скільки разів Макрон, Меркель та інші світові лідери говорили з путіним, застерігали його від агресії щодо України? Безліч. А тому хоч кіл на голові теши. Бо мислить виключно з позиції своєї сили, все інше для нього не має ніякісінького значення. Лише інша сила може їх зупинити!

До Києва їхала колона російських автозаків, у них жандарми в касках, зі щитами. Планували придушувати мирне населення. та потрапили нам під ноги. Спочатку ми «заспокоїли» бронебійними першу і останню машини, і пішло… Вони кидають своїх на полі бою. По Київщині і Чернігівщині ловили невеликі групи, 1, 6, 8 чоловік сидять, собаку підсмажують. Допитував кількох із них – та я, та тут у нас навчання… Це долбодятли, що мають в лексиконі до двох десятків фраз, де суцільний мат. У них є доктрина, прописана путіним: українців як нації не повинно бути на Землі. Тому хапаймося за зброю, браття-українці, хто може! Коли в Києві роздали за один день 25 тисяч автоматів, аж тоді цих рашистів зупинили. У Херсонщині люди говорять: якби і нам, як киянам, дали тоді зброю, москалів тут не було б. А коли вони зайшли, то одразу зібрали списки українських патріотів, і потім їх розстріляли. Вони ґвалтували, вбивали не дивлячись ні на що.

Поведінка московитів в Україні абсолютно агресивна

Навіть тварини так себе не ведуть, не знищують собі подібних намарне. Поведінка абсолютно неадекватна, абсолютно агресивна. Можливо, це наслідки вакцинування «спутніком». Припускаю, що на рівні нанотехнологій, субмолекулярних субстанцій і введений їм оцей сказ. Він щось змінив на генному рівні, програмує людину на наджорстокість. У деяких країнах Європи частина громадян веде себе так само неадекватно, а там теж щеплювалися «спутніком». Демократичний світ зовсім неспроста заборонив цей препарат.

Шосте почуття мене ніколи не підводило, ще раніше відчував, яка з росії буде біда. Тепер обстрілюють нас із території Білгородської області. Ти дуже агресивний, казали мені раніше. Люди добрі, та якщо ми себе вестимемо, як деякі країни під час Другої світової, нас просто виб’ють, до ноги. У Маріуполі вони розстріляли біля 20 тисяч чоловік, частину спалили, щоб приховати сліди злочинів. Це нам треба постійно мати на увазі, як істинне обличчя «узького міра».

Проте особисто в мене злоби на них немає, воїну це почуття заважає. Ненавидіти, засуджувати можна людину, в якої є шанс виправити помилку. У рашистів його немає. Тому кожного москаля, що забрів зі зброєю на нашу землю і не здався в полон, слід негайно знищити будь-яким способом. Інакше він знищить нас.

Самоїди московії давно їли людей

Причини їхньої наджорстокості ідуть із глибини віків. Ще Геродот записав: «на північ від Скіфії живуть жорстокі андрофаги, які їдять людей». Пізніше їх називали ще «самоїдами», а звичне для них каннібальство сильно приховувалося. Лише після 1861-го, коли скасували кріпацтво, вони перестали пожирати один одного. Але ж їхні потомки ніде не поділися – живуть в сучасній рф. У радянському Гулазі саме вони практикували втечу з «бичком» - людиною, яку в разі загрози голоду вбивали і харчувалися її м’ясом. Подивіться, на північ від Київщини немає поховань, за якими археологи і антропологи могли б ідентифікувати людей тисячолітньої давнини, що там жили. Це науковий факт, без емоцій. У нас є скіфи, половці, є їхні могили. А на північ? Катма бодай одного кургану! Все з’їдене, навіть кості потрощені. То хто з нас цивілізація, а хто - дикуни?

Ми живемо на зламі двох цивілізацій – гуманоїдів і антигуманоїдів. Вони йдуть до нас, щоб зробити Бучу, Бородянку і Маріуполь скрізь в Україні. Забирають зерно, увесь харч, лізуть по погребах. Вони можуть повторити 33-й рік, ними ж тоді і організований. Довелося бачити розстріляну рашистами колону машин з дітьми, з собачками… Після цього їм з їхнім «лідером» ніколи не буду заглядати у вічі. Біда, що в нас ще зрідка є колаборанти, які за срібняк можуть продати і рідну неньку. Скажіть, для чого перед війною сертифікували всі заправки і навіть двохсотлітрові діжки з дизпальним у фермерів? Так складалася карта точних ракетних ударів, наслідки ми всі відчуваємо.   

«Дикуни прагнуть долучити нас до їхньої зграї»

Рашисти здавна планували геноцид української нації. Тільки тотальний спротив може зупинити тотальну війну, суцільне винищення української нації. Ніхто ніде не відсидиться, не заховається. Притаманна нам жалість до людини стосовно сьогоднішнього ворога неприпустима. Жаліти – кого? Того, що прийшов мене вбити? Та кожен громадянин зобов’язаний знищити його. Інакше він - нас. Третього варіанту тут немає.

Українці  - неймовірні люди. У нас є велика зневага до того, що робить ворог. Якось перед нами почали «насипати». Тут лупашать, а за сотню метрів люди йдуть скупляються, хто машину ремонтує тощо.

У нашу хату прийшли справжні неадертальці. Тувинець, оленяр шойгу очолює бойових бурятів, угро-фінські племена веде їхній вождь – путін. Везуть нам ягель, чуми, щоб ми «прозріли» і радісно йшли з ними в «світле» минуле. Їхня військова аптечка в 4 рази менша нашої – там лише 2 бинти і жгут. Після сухпаю РФ треба одразу промивати шлунок. Злидота. Їхній посил: «Ви маєте жити гірше нас. Чому ви ходите в туалет у приміщеннях? Треба на вулиці!» Вони не розуміють значення предметів, що таке пічка, барбекю, унітаз. Цей недоумок ставить керамічний електрочайник на газову плиту і чекає окропу, щоб заварити чай. У лісі біля Ірпеня вони вирили біля 5 тисяч нір дл себе, хана природі. А Ірпінь новий, яка краса там була – зруйнований на сімдесят відсотків, усі вікна вибиті, скла на вулицях по коліна, торохтить під ногами. І таке скрізь на півночі, і в Харківщині.

Вони забрели нас відучити від цивілізації. Від демократії. Від усього, що немає в них. Від вільного життя. рф – це територія абсурду. Тому єдиний порятунок для українців у цій війні – брати зброю до рук усім, хто може її тримати, та по-козацьки, винахідливо давати відсіч зайдам-неадертальцям. І триматися на своїй землі до перемоги!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ