10% допомоги у вигляді добрив від Програми АГРО вже надійшло фермерам прифронтових областей

За матеріалами інтернет-видань 17.07.2024 118
10% допомоги у вигляді добрив від Програми АГРО вже надійшло фермерам прифронтових областей
Перші 359 фермерів з прифронтових областей вже отримали 685 тонн добрив карбамід під зернові та олійні від Програми USAID АГРО в межах ініціативи USAID AGRI-Україна. Це орієнтовно 10% від загального обсягу допомоги.
Разом з СОК Зерновий (Кооперативний зерновий проект / Ukraine Grain Cooperatives Project), адміністратором програми продовжуємо доставку добрив до складів в регіонах.
Агровиробники, чия заявка є у списку отримувачів (bit.ly/4cUogwb) отримають повідомлення від СОК Зерновий. Прохання перевіряти електронну пошту, яку ви вказували в ДАРі.
Також у телеграм боті Agro Bot ZernoUA (https://t.me/the_agro_bot) можна дізнатися інформацію про час отримання добрив на обраному складі. Зверніть увагу, така інформація з’являється в міру доставки добрив до конкретних складів – відповідно, після реєстрації авто може пройти деякий час, перш ніж з’являться деталі щодо часу отримання.
 
З усіма питаннями щодо організації, отримання добрив, будь ласка, звертайтеся до СОК Зерновий: coop@zerno.org.ua (вказуйте номер заявки).
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ