Магдалинівська ТГ розробила проект з підвищення якості благоустрою своєї території

За матеріалами інтернет-видань 04.10.2023 253
Магдалинівська ТГ розробила проект з підвищення якості благоустрою своєї території

Проєкт “Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад"  реалізується на території України Міжнародною організацією з міграції, за фінансової підтримки Посольства Канади в Україні та ГО «СТЕП» виконавчим партнером в Дніпропетровській та Запорізькій області. У межах Проєкту ініціативні групи сільських і селищних рад проводять дослідження, у якому визначають, як підвищити  якість  благоустрою громад.
Для участі у цьому Проєкті відібрана Магдалинівська ТГ. Тут створили команду фахівців, яка окреслила пріоритетний напрямок створення комфортних умов населення громади і розробила свій проект.
У відборі проектів на отримання обладнання від Міжнародної організації з міграції за фінансової підтримки Посольства Канади в Україні змагалися Магдалинівська громада разом з Кам’янською, Солонянською, Тернівською, Верхівцівською, Покровською, Зайцівською, Томаківською, Троїцькою громадами Дніпропетровської області. Зазначається, що розробленим проектом Магдалинівської ТГ передбачається отримання трактора  та навісного обладнання до нього вартістю 925 тис. грн.

Над проектом працювали члени ініціативної групи: Ірина Логвиненко (управління економіки та фінансів); Олена Пустова (староста Котовського старостинського округу); Світлана Чорнова (управління економіки та фінансів); Ігор Шибилист (Комунальне підприємство "Магдалинівська центральна лікарня" Магдалинівської селищної ради).

Магдалинівська територіальна громада

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ