Молодший сержант Віталій Коваленко з Дніпра удостоєний ордена «За Мужність»ІІІ ступеню

За матеріалами інтернет-видань 21.03.2024 417
Молодший сержант Віталій Коваленко з Дніпра удостоєний ордена «За Мужність»ІІІ ступеню

Військовослужбовець окремої механізованої бригади Віталій Коваленко Указом Президента України відзначений державною нагородою – орденом «За Мужність» ІІІ ступеню. Повідомила служба зв’язків з громадськістю 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха.

Перед повномасштабним вторгненням Віталій займався будівництвом і був відповідальним громадянином з активною життєвою позицією. Керував не тільки будівельним підприємством, а ще й багатоквартирним ОСББ в Дніпрі.
Перед тим, як добровільно мобілізуватись, чоловік  спочатку підготував дім до війни, облаштувавши в підвалах бомбосховища, а потім вже вирушив до військкомату.
Вже на початку березня 2022-го року у складі окремої механізованої бригади брав участь у боях у містах Волноваха, Вугледар, Бахмут, Авдіївка…


Всі ці два роки війни його не припиняє вражати та надихати героїзм людей, які воюють поряд із ним. За його словами,  тільки об’єднавшись, спільними зусиллями народу можна досягти такої жаданої перемоги.
Вдома на нього чекає кохана дружина із дитиною та велика родина. Після повернення до близьких, Віталій мріє продовжити свою справу - відбудовувати Україну!

Редакція "ФП" вітає Віталія Коваленка з високою нагородою і бажає Воїну удачі, добра і здійснення усіх мрій!

53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха

 

 

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ