НЕСПОДІВАНЕ ПРО ПОГОДУ НА СВЯТА В УКРАЇНІ - НА ДЕНЬ ПРАПОРА І ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Микола Ясень 23.08.2024 105

 

Какой будет погода в Днепре на День флага и День Независимости

Здавалося б, нічого кепського на найближчі дні-вихідні синоптики не віщують. Принаймні сьогодні, в  День прапора в Україні очікується сонячна погода. Лише ввечері на Донеччині можливі короткочасні грози. У більшості же регіонів за прогнозами буде спекотно, температура повітря вдень сягне +30…35 градусів за Цельсієм. Про це повідомила також і народна синоптикиня Наталка Діденко, пише «Наше місто».

І далі: а ось на заході, півночі, на Вінниччині, значній частині Черкащини та Полтавщини  буде навіть прохолодніше. У цих регіонах України завтра 24 серпня передбачається +24…+29 градусів.

І коротко про погоду у Дніпрі і Дніпропетровській області

Цими днями тут спека ніби трішки послабне. Сьогодні передбачається +27°С, мінлива хмарність, без опадів, вітер 3-8 м/с. Потім 24 серпня прогнозується до +29°С. Невелика хмарність, без опадів, вітер 3-8 м/с. Інша річ що  з неділі спека знову посилиться. За передбаченнями синоптикині дихнути легше можна буде лише після 1-2 вересня, коли температура повітря знизиться до комфортної.

ОДНАЧЕ ЯКБИ ТІЛЬКИ ЦИМ ОБМЕЖУВАЛИСЯ ПРОГНОЗИ, ОПРИЛЮДНЕННІ БУКВАЛЬНО ВЧОРА.

Є ПОВІДОМЛЕННЯ, НАЧЕ БУКВАЛЬНО ВЧОРА НА СОНЦІ СТАВСЯ НАДТО ПОТУЖНИЙ СПАЛАХ, ТЕМПЕРАТУРА ЯКОГО СЯГНУЛА 30 ТИСЯЧ ГРАДУСІВ ЗА ЦЕЛЬСІЄМ. ЗРОЗУМІЛО, ЩО НАСТІЛЬКИ СИЛЬНО ГАРЯЧУ МАСУ ВИКИНУЛО ПРОТУБЕРАНЦЯМИ В НАВКОЛОСОНЯЧНИЙ ПРОТІР.  В НАЙБЛИЖЧІ ТРИ ДНІ, А САМЕ 24 - 26 СЕРПНЯ, НАСЛІДКИ ЦЬОГО СИЛЬНОГО СПАЛАХУ, ЯКИЙ РАНІШЕ ЩЕ НІБИ НІКОЛИ НЕ ФІКСУВАВСЯ, ДОСЯГНУТЬ ПОВЕРХНІ ПЛАНЕТИ ЗЕМЛЯ. ОДНЕ ДІЛО, ЩО НАЧЕ ЦЕ ЗАГРОЖУЄ ТИМЧАСОВОМУ НАВІТЬ ЗНИКНЕННЮ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ В НАЗЕМНИХ МЕРЕЖАХ. АЛЕ  ІНШЕ, ЩО МЕТЕОЗАЛЕЖНИМ ЛЮДЯМ, ОСОБЛИВО ЛІТНІМ ВІКОМ ПОНАД 60 - 70 РОКІВ ЦЕ НАШКОДИТЬ, І ДОВОЛІ СЕРЙОЗНО. ТОМУ РАДЯТЬ ЛІПШЕ ПІДГОТУВАТИСЯ ТА ЗАПАСТИСЯ ВІДПОВІДНИМИ ЛІКАМИ. НАСАМКІНЕЦЬ РАДЯТЬ У НАЙБЛИЖЧІ ДНІ, ПОЧИНАЮЧИ З СЬОГОДНІШНЬОГО, ПИТИ БАГАТО ВОДИ.

КОРОТШЕ, НАМ ЦЬОГО СПАЛАХУ, ЯКЩО ВІН ДІЙСНО ВІДБУВСЯ, ЩЕ НЕ ВИСТАЧАЛО. АДЖЕ ЩО ІСНУЄ ЗАГРОЗА МАСОВАНИХ АТАК РОСІЙСЬКОГО ФАШИЗМУ, ЦЕ ФАКТ І ТРЕБА ЧИ ДОВЕДЕТЬСЯ ЙОГО ОСТЕРІГАТИСЯ. А ТЕПЕР ЩЕ Й СОНЯЧНЕ СВІТИЛО МОЖЕ ПРИПЕКТИ ТАК, ЩО МАЛО НЕ ПОКАЖЕТЬСЯ. ТО ДАВАЙТЕ НАПЕРЕКІР УСІМ ЦИМ ВИПРОБУВАННЯМ ГІДНО ОДНАЧЕ ВІДСВЯТКУЄМО І ДЕНЬ ПРАПОРА, І ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ