Ну і ну: ФАРБОВАНІ ГОСТІ

За матеріалами інтернет-видань 30.05.2024 318
 

Микола ЮРЧИШИН.

ДОВГО не бачилася 79-річна пенсіонерка із села Могилів Дніпровського району Дніпропетровщини Софія Олександрівна Бажан зі своїми шкільними подругами Надією Котолупенко та Ніною Гринчак, що мешкають нині у Полтаві. Не раз запрошувала їх у гості, адже ночувати є де — хата велика. Заодно і провідали б свою малу батьківщину. Але зустріч якось із року в рік відкладалася.

Та ось у квітні телефонний дзвінок від подруг: «Чекай на нас, Софійко, через місяць приїдемо». Софія Олександрівна задумалася, чим би це здивувати своїх подружок. І ось по телевізору побачила цікаву рекламу. Фірма «Розпакуй TV» демонструвала набір постільної білизни із різнокольоровими яскравими квітами. Не гаючи часу, замовила три комплекти, заплативши за них понад 1300 гривень.

Кілька тижнів пролежала покупка на полиці у шафі. А коли прибули гості й Софія Олександрівна постелила кожній окремо на ліжко новеньку білизну, вони не могли намилуватися такою неймовірною красою. Побажали одна одній тихої мирної ночі.

А що було вранці — бодай не згадувати! Прокинулися всі у фарбі, наче тату їм хтось наколов. Одна з них навіть злякалася, бо пальці на ногах посиніли, думала, що це, не дай Боже, якесь ускладнення, оскільки вже давно її мучить артрит. Заспокоїлася лише тоді, коли фарбу змила теплою водою.

Провівши гостей, Софія Олександрівна негайно зателефонувала на фірму «Розпакуй TV» за номером 0-800-212-623, аби обміняти білизну. Та їй порадили звернутися за іншим номером 0-800-219-839. Зателефонувала. І що ж? Менеджер відповіла, що від дня покупки минуло вже більш як 10 днів і товар обміну не підлягає. Потрібно, мовляв, було одразу розпакувати білизну і випробувати її на якість.

«Виходить, гавкнули мої гроші ні за цапову душу, — поскаржилася до редакції С. Бажан. — У мене ще залишився один невідкритий комплект білизни, але його, сказали, також не обміняють».

Телефоную до згаданої фірми за вказаними вище номерами. «Вам зателефонують протягом 15 хвилин», — почув у відповідь. І справді, зателефонували, але вже з іншого номера (093-170-92-52). Представився. Розповів про проблему з нашою передплатницею. Відповідь та ж, що й С. Бажан: «Товар підлягає обміну протягом 10 днів від його придбання. Такий у нас порядок».

Дивні дуже порядки. Тож звертаємося до наших читачів: «Будьте дуже пильні при покупці товарів у фірмі «Розпакуй TV», щоб не потрапити у подібну халепу

                                                                          Газета селян України "СІЛЬСЬКІ ВІСТІ"

 

 

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ