Потреби і пропозиції Національної платформи продовольчої безпеки

За матеріалами інтернет-видань 23.05.2022 292


     Національна платформа продовольчої безпеки продовжує допомагати місцевим громадам, комерційним структурам та волонтерським організаціям оперативно взаємодіяти та розв’язувати питання постачання товарів. Наразі  учасниками платформи вже є 4 тисячі користувачів. Повідомило ГУ Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області.
Станом на середину травня на платформі опубліковано 1,4 тисячі потреб у продуктах та товарах першої необхідності в різних областях України. Серед товарів, на які є попит – пшеничне борошно, дизельне пальне, м’ясні консерви, крупи, кава, чай, засоби гігієни та побутова хімія. Крім того, є потреби у непродовольчих товарах для представників територіальної оборони.
 Кількість пропозицій, опублікованих на платформі, на сьогодні становить 1,2 тисячі. Серед найпоширеніших пропозицій – цукор, яйця курячі, вода (бутильована), борошно та свіже м’ясо ВРХ.
Зауважимо, що  платформа надає можливості прямого контакту між покупцем та постачальником, замовлення логістичних послуг. Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників є безкоштовною. На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання платформи.
У разі виникнення питань щодо підключення до Національної платформи продовольчої безпеки звертайтеся до Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області за телефоном (099)723 16 99 та електронною адресою: info@dp.dpss.gov.ua.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ