Росіяни готові знищувати генералів, котрі змушують їх воювати, - СБУ

За матеріалами інтернет-видань 30.05.2022 436
На зображенні може бути: 2 людини, на відкритому повітрі та текст
У військах загарбників їхні командири почасти не можуть змусити намарне гинути підлеглих за інтереси чужої їм кремлівської верхівки. Про це повідомляє Служба безпеки України в мережі ФБ:
- Російські солдати готові вбивати своїх генералів, які примушують їх іти в наступ
Так, на Донеччині контрактники рф ледь не розстріляли свого генерала Валерія Солодчука та його охорону, які приїхали, аби приборкати бунт і змусити «відказників» продовжувати воювати.
Солдати відмовилися виконувати наказ і були готові підірвати «високих гостей». Тож російський генерал ганебно втік з передової, підібгавши хвоста.
Про це свідчить нова телефонна розмова загарбників, яку перехопила СБУ.
«У нас батарея практически вся в отказ пошла. Он начал стволом махать, стрелять: «Я, говорит, вас завалю, если вы, нах*й, не поедете туда!...» И все. Тут пацаненок: «Иди, говорит, вали!». Еб*ть, он гранату, чеку выдернул, говорит: «Ну давай, застрели, говорит, меня! Вместе, говорит, подорвемся тут». Всё. Там и спецназовцы на нас тоже стволами тыкать начали, мы на них стволами. Короче, чуть не перестрелялись все нах*й. Он в свой бобик сел, уехал», – розповідає своїй дружині російський загарбник.
Він скаржиться, що від їхньої бригади (понад 600 осіб) залишилась лише третина, а решта – загинули чи поранені.
Тож він радо підхоплює слова дружини, що з України треба тікати: «После еб*чих слов, я что-то вообще не хочу тут оставаться!».
І дуже правильно, рашисти. Тікайте з України, поки у вас ще є така можливість!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ