Сирський пообіцяв командирам підрозділів більшу увагу БпЛА

За матеріалами інтернет-видань 06.06.2024 426
Сирський пообіцяв командирам підрозділів більшу увагу БпЛА
   Вчора сталась видатна подія - головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів зустріч з групою одних з кращих командирів військових частин та підрозділів дронів.
Мета зустрічі - обговорення реального стану організації та застосування дронів від тих, хто ефективно воює дронами, та прискорення розвитку тих підрозділів, які найкраще знищують та створюють практику та досвід.
   На фото із зустрічі: Мадяр, Ахілес, Флінт, К-2, але тут не всі, командирів було більше.
   Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.
   Вперше головнокомандувач напряму поспілкувався з кожним командиром, записав бачення розвитку дронів в Силах оборони, потреби та запити кожного командира. І пообіцяв, що усе це виконає найближчим часом та упродовж місяця збере командирів знов, щоб проконтролювати виконання, та визначити нові питання. Тобто обговорені питання стосуються якісного, а не кількісного розвитку.
   Учасники зустрічі таким форматом спілкування та обіцянками задоволені, чекають на початок системної роботи. Взагалі виявилось, що зібрати разом командирів виявилось дуже корисним, бо вони одразу між собою обмінялись багатьма цінними думками.
   Подивимось, що буде далі, чи почнуться після цієї зустрічі системні зміни, чи будуть виконані усі запити.
   Цікаво було б запросити на наступну зустріч і деяких інших командирів, наприклад, командира найрезультативнішого та найбільшого підрозділу дронів Сил оборони. У нас є ще кілька важливих підрозділів, усім потрібен контакт та спілкування.    Сподіваємося, що на наступну зустріч, яка має відбутися десь на початку липня, будуть опрацьовані вже озвучені питання, і почнуться подальші системні кроки.
   А Цензор.Нет буде висвітлювати (у можливому для оприлюднення обсязі) наявність або відсутність змін у галузі дронів.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ