У Першотравенці Дніпропетровської області вітчим побив хлопчика до струсу головного мозку

За матеріалами інтернет-видань 26.10.2022 664
У Першотравенці Дніпропетровської області вітчим побив хлопчика до струсу головного мозку

Фахівцям обласної екстренки варто давати нагороди за кожну врятовану дитячу долю. Якщо мати не може захистити свого малого від насилля, то це завжди зроблять медики Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Їм найтяжче першими бачити, до чого призводить психологічне пригнічення і фізичний утиск дітей у сім'ях. Хоча сім'єю важко назвати місце, де все це  в наявності.
 У с. Першотравенка Новомосковського району вітчим побив 7-річного хлопчика. Мати зателефонувала до швидкої: "побив вітчим, у сина болить живіт". На виклик терміново  виїхала фельдшерська бригада Новомосковської станції ЕМД - структурного підрозділу КП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" ДОР". Про це пише ФБ - сторінка  генерального директора Радія Шевченка.  
На місці події фельдшер з МНС Ксенія  Усата та водій Геннадій Бондар  з'ясували,  що 7-річного хлопчика, хворого на епілепсію,  сп'янілий співмешканець матері  виховував  такими ударами, що у нього зафіксовані гематома, нудота, блювота,  судоми з втратою свідомості.  Медики встановили  попередній діагноз:  "закрита черепно-мозкова травма. Струс головного мозку. Судомний синдром". У результаті побиття  постраждалий хлопчик  в стані середньої тяжкості  госпіталізований до Регіонального медичного центру родинного здоров'я  м. Дніпра в супроводі матері.
Лікарі про виявлений факт домашнього насильства повідомили  Національну поліцію та   службу у справах дітей Магдалинівської селищної ради.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ