В продовження рубрики «АНТИДЕРЖАВА»: ОЦЕ ЕКОНОМИЛА! Чи зуміли б ви так? Отож!

За матеріалами інтернет-видань 20.06.2024 416

 

Марія КРАМАР.

КАНДИДАТКА на посаду члена Вищої ради правосуддя суддя Київського окружного адміністративного суду Наталія Панченко під час співбесіди з Етичною радою наявність двох квартир та дорогої автівки, які вона собі, згідно з опублікованою декларацією, не могла дозволити, пояснила дуже просто. «Я вмію економити», — не моргнувши оком відповіла Панченко і додала, що вона не витрачала коштів на житло, бо була забезпечена ним від держави, а харчувалась держпайками, які отримував її чоловік-військовий.

Нехай і так. Але от що цікаво. Як пише видання «Слідство. Інфо», обидві квартири зареєстровані на матір, що живе у Черкаській області. Суддя не змогла пояснити Етичній раді, навіщо реєструвати майно на матір, яка ним не користується. При цьому заявила, що не може запитувати в матері, звідки в неї гроші «на такі покупки» і що «вимагати у моєї матері певних документів на підтвердження того, яким чином їй фінансово допомогли купити квартиру, є не зовсім правильним».

І це ще не все. У 2013 році донька Наталії Панченко купила авто Audi Q7 за 680 тис. грн, яким користувалася мама-суддя. Остання пояснила, що придбала автомобіль за сімейні заощадження. Проте фактично їй не вистачило б тих коштів, які вказані у її декларації, стверджують журналісти «Слідство. Інфо».

Оце так заощадила суддя на їжі та житлі!

До відома. Етична рада створена з метою сприяння органам, що обирають (призначають) членів Вищої ради правосуддя, для встановлення відповідності кандидата на посаду або діючого члена ВРП критеріям професійної етики та доброчесності.

                                                     Всеукраїнська газета селн "СІЛЬСЬКІ ВІСТІ"

 

 

   

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ