Вчорашня ракетна атака на Дніпро

Микола Ясень 05.06.2024 320

Попередньо 8 людей зазнали поранень, серед них 2 дітей. 

  Те, що творить російський агресор у Харкові скажімо, а тепер чимдалі і у Дніпрі, не лише поза межами людських мірок - це вже давно не що інше, як злий геноцид українського народу, тероризм по відношенню до нас і явний фашизм, котрий перевершує фашизм гітлерівської Німеччини. Тому тут, вважаємо, виникає запитання, а чи потрібен нам по-сусідству звіринний народ, готовий котрий вік підряд знищувати Україну, у якої ще понад триста років тому безсоромно і безбожно, по-варварськи поцупив нашу історію і відтоді та тепер аби тільки про це мовчав та закрив свій голос навколишній світ?! Наша відповідь тверда, як камінь: нам такий народ і така країна зовсім не потрібні, і тому ми згодні, що настав час покінчити з нею раз і назавжди. Інакше нащадкам нашим також проклята й дика росія не дасть спокійно і у власних інтересах жити у вільній та демократичній європейській державі.

   Це, до речі, наша відповідь і на  сп'янілий верескливий монолог нещасного  прихвостня путіна медвєдєва, який щойно заговорив на істинному РУССКОМ ЯЗИКЕ - тобто відбірним матом, намагваюись нас залякати, що нам хана. То тим паче на початку ХХ! століття ХАНА має настати остаточно нелюдському фашизму, а це значить, що росії як такій державі, котрій дійсно не місце на планеті уже в її сучасному світі. А відтак перемога, якої намагається Україна досягти за будь-яку по суті власну ціну, але й при участі та допомозі усього цивілізованого світу, для якого росія також становить нині загрозу, це зараз завдання над усе!

   Ось тим часом у Дніпрі рятувальники ДСНС ліквідували пожежу, що виникла внаслідок ракетної атаки російських військ на місто вчора 4 червня.

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу ДСНС.

   Зазначається, що руйнувань зазнала цивільна інфраструктура міста. У приватних будинках багатоповерхівках та лікарні вибиті вікна. Півтора десятка автівок пошкоджені.

Як повідомляли в ДСНС, попередньо 8 людей дістали поранення, серед них 2 дітей...

Рятувальники ліквідували загорання.

Дніпро - наслідки атаки 4 червня 2024 року
Дніпро - наслідки атаки 4 червня 2024 року
Дніпро - наслідки атаки 4 червня 2024 року


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ