Ворог вночі кілька разів обстріляв Апостолівщину

За матеріалами інтернет-видань 23.05.2022 588
Переглянути оригінальне зображення
Ситуація на півдні Дніпропетровщини залишається стабільно-напруженою через постійні остріли території рашистськими військами. Вранці голова Дніпропетровської облради повідомив у ФБ:
 - Впродовж  ночі окупанти декілька разів з «Ураганів» обстріляли територію Апостолівської громади. Обійшлося без постраждалих.
Апостолівська, Широківська і Зеленодольська громади Криворізького району - це Херсонський напрямок. Обстріли вказаних територій - це демонстративні дії ворога для недопущення перекидання підрозділів Сил оборони України на інші напрямки, їхнє сковування. Тому громади, які знаходяться поруч з Херсонщиною, так часто потрапляють під обстріли.
У всіх інших громадах та районах наразі ситуація спокійна і контрольована. Окупаційних військ рф на території Дніпропетровщини немає.
А вчора був зафіксований ракетний удар орків по річці Самара. З цього приводу голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко зауважив: "У нас "приліт" у Павлоградському районі. Ракета влучила у річку Самара. Окупанти почали "денацифікацію" української риби…".

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ