Вранці орда обстріляла Марганецьку громаду

Григорій Давиденко 19.08.2023 375
Марганець – місто козаків і шахтарів
   Президент України Володимир Зеленський підписав учора законопроєкти № 9467 та № 9468, повідомило офіційне інтернет-представництво ПУ. Закони звільняють від ПДВ та митних платежів низку товарів оборонного призначення, які ввозяться в Україну. Це те, чого найбільш бракує бійцям на передовій - тепловізорні біноклі, монокуляри, бінокуляри, прилади нічного бачення, далекоміри. Відтепер є сподівання, що кровопролитні рукопашні бої, які через брак згаданих приладів інколи траплялися ночами на передовій, відійдуть у минуле.
   Ввізне мито на компоненти для не менш важливих на фронті дронів скасоване президентом України два місяці тому. БпЛА, як показав досвід недавньої азербайджано-вірменського збройного конфлікту і показує наша війна з московією, це саме те, що допомагає зберегти найголовніше на фронті, найвищу соціальну цінність за Конституцією України - життя воїна і громадянина.
   Бо підступна ерефія веде війну на виснаження не лише з Українською армією, а і з мирним населенням. Про це вранці повідомив голова Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - Ніч в області минула спокійно. Обстріли в наших громадах не зафіксовані.
❗️Втім вже вранці ворог спрямував важку артилерію на Нікопольщину. Поцілив по Марганецькій громаді.
Постраждалих немає. Нині вся інформація уточнюється.
   Мирного дня.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ