Козацькому роду нема переводу!

За матеріалами інтернет-видань 01.01.2022 567

Незважаючи на гучний брязкіт російської зброї на східних кордонах України, військові у прифронтовому містечку відсвяткували народження нової сім'ї. У Новий рік  Ганна та Дмитро ввійшли у новій якості - дружини і чоловіка.
 Повідомляє FB-сторінка Оперативно-тактичного угруповання "Схід".
 Після короткої весільної церемонії, обміну обручками, традиційного рушника з короваєм закохана пара щасливо приймала вітання побратимів. Бажали головного: берегти одне одного. Особливо у важких воєнних умовах. Відтепер Дмитро захищає не тільки рідну землю, а й власну сім’ю.
Йому 28, їй 29. За плечима у кожного життя до війни і нинішня восьмирічна російсько-українська війна. Молодих не налякало, що замість весільної сукні  піксельний однострій, що орден за звитягу замість квітки у петлиці мундиру. Хіба погрози ворога могли зупинити козаків?  Дідька  лисого!


З дозволу командира  сучасні бронемашини були оздоблені за останнім словом весільної техніки: кульки та стрічки майоріли в такт звукам сирен. Молодят та їх гостей зустрів бригадний оркестр. Жарти, подарунки, усмішки наповнили радістю  простір і час на передовій.
Козацькому роду нема переводу!
Слава Україні!


 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ