Старі свята назвемо іншими словами: зміст залишається той самий

За матеріалами інтернет-видань 25.03.2023 374
Старі свята назвемо іншими словами: зміст залишається той самий
Третьякова («неякісні діти») не вгамується ніяк.

Ось – її законопроєкт, який встановлює нові державні свята (вихідні дні). Крім Дня Незалежності, Конституції та релігійних свят, в Україні можуть з’явитися:

8 березня – День весни
1 травня – День подяки праці
6 червня – День цвітіння вишні
21 вересня – День миру
10 листопада – День поваги до віку

Не можуть совєтські женщини відвикнути від тюльпанного 8 березня – лишимо їм День весни. Державне свято з офіційним вихідним. Літо, осінь та зима – дискриміновані. Держава святкує лише весну. Ідіоти.

Не можуть совєтські людішки забути про первомайські демонстрації – лишимо їм День подяки праці. Подяки чого, подяки чому, подяки за що? Державне свято дякувальників. Ідіоти.

День цвітіння української вишні – це окрема пісня. Чим сливка завинила, аґрус, черешня та інші кущі й дерева? В етноміфології вишня не несе ніякого специфічного символізму. Та й цвіте вона в квітні-травні. Ідіоти.

День миру – краще не питайте. Цитата з пояснювальної записки: «день святкування мирного життя після Перемоги України над російською агресією».

Вони вже перемогли. Причому 21 вересня, абисьте знали. Насправді це – Міжнародний День Миру, який уже 21 рік відзначається в Україні. Лунають заклики пробачити ворогів і припинити всіляку ворожнечу. День мирного життя – це і є День Перемоги. Його неможливо призначити. Він сам себе призначить.

Ідіоти.
 
З авторського telegram-каналу Остапа Дроздова Ostap Drozdov
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ