«Плюс могилізація усієї федералізації»

За матеріалами інтернет-видань 21.09.2022 330

          Сьогоднішнє звернення володимира путіна до "народу росії" мало виглядати своєрідним римейком його ж виступу 24 лютого, перед повномасштабним вторгненням російської армії в Україну. Тоді росія перебувала на одному з піків свого економічного розвитку. Минулий рік став для неї майже рекордним за рівнем зростання ВВП та золотовалютних резервів. В росії були наявними кадровані боєздатні, чи умовно боєздатні військові частини, фактично не лімітовані запаси боєприпасів та інших потрібних для навали ресурсів. Бойовий дух російських військових перебував на підйомі через упевненість у швидкому і переможному для них завершенні війни. росіяни зуміли домогтися доброзичливого нейтралітету до їхніх загарбницьких намірів Китаю, почасти Індії та кількох країн Південної Америки, окремих політиків у ЄС і навіть США.
На Черниговщине уничтожили более 30 вражеских танков - Korrespondent.net
        Сьогодні росія перебуває у щільній міжнародній ізоляції, в очікуванні системних криз у критично важливих галузях виробництва та інфраструктури, зростання безробіття і соціального напруження, бюджетного дефіциту на усіх рівнях. Половина золотовалютних резервів арештована у західних фінансових установах, а кадровані бойові частини утилізиються в українських степах.

Оголошена путіним "часткова" мобілізація не забезпечена необхідними ресурсами – людськими, транспортними, продовольчими, амуніцією, сучасною зброєю і... вже згаданим "бойовим духом". Кількість загиблих на українських фронтах росіян вдесятеро перевищує оголошені офіційні числа.

      У росії мобілізацію вже назвали "могилізацією". Вона стане спусковим гачком, тригером "по модньому" лавиноподібного обвалу сучасної політико-економічної і соціальної системи федерації. Його – обвалу – наслідки для світу не йтимуть ні у яке порівняння з розпадом СРСР 31 рік тому. І світ вже готується до цього, сподіваюся.

УП.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ